Zařízení & příslušenství
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 45min.
6 porcí
Suroviny
-
20 gramů oleje
-
200 gramů malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu scezených
-
600 gramů hovězího masa na guláš na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou
-
200 gramů černého piva
-
200 gramů hovězího vývaru
-
2 polévkové lžíce brusinkového kompotu
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 bobkový list, sušený
-
1 ½ čajové lžičky soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
200 gramů celeru, bulvy na kostičky (1,5 cm)
-
200 gramů mrkve na plátky (5 mm)
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
30 gramů vody
-
sůl
-
pepř, mletý
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
23 g
Kalorie
1146 kJ /
274 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2hod.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min.
Hovězí na pivu
1hod. 45min.
Gulášová polévka deluxe
2hod.
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3hod. 20min.
Hovězí Stroganoff
35min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.